Music

Author

Baaghi 3 Movie Lithuanian


Baaghi 3 Movie Lithuanian


Hindi filmai greitai virsta nesąžiningais. Ankstesnės komedijos pasirinko kelią, kurį palikite savo smegenims, o dabar veiksmo filmai sako mums padaryti būtent tai. Mums buvo liepta mėgautis veiksmo rinkiniais ir nesivaržyti surasti tokiame pasiūlyme logikos kryptį. „Baaghi 3“ ištikimai laikosi šios naujos formulės. Pavyzdys: piktadarys (Jaideepas Ahlawatas) pagrobia indėnus kartu su savo šeimomis ir gabena juos į Siriją, kad juos būtų galima paversti žmonių bombomis. Vijay Varmos veikėjas veikia kaip draugas, filosofas ir vadovas Ronnie (Tigro Shroffo) Sirijoje, niekada anksčiau jų nepažinojęs. Jis tiesiogine prasme yra džinas.

Filmas labai įkvėptas tamilų hito „Vettai“ (2012), kuriame vaidina Madhavanas ir Arya. Ten Madhavanas vaidino nedrąsų policijos pareigūną, neturintį skriaudos smurtui, tačiau jo jaunesnysis brolis Arya, kuris yra irkluotojas, sumuša pagrobėjus ir brolį reklamuoja kaip kiekvieną kartą. Tas pats scenarijus čia. Vikramas (Riteish Deshmukh) tampa dėdės policininku, o jaunesniojo brolio prašymu, kaip ir jų tėvas (Jackie Shroff). Ronnie (Tiger Shroff) valo miestą, o Vikramas gauna kreditą už jį. Įprastinė misija į Siriją, apimanti dokumentų pildymą, tampa sunki, kai teroristai pagrobia Vikramą. Dabar Ronnie turi kirsti sienas, kad išgelbėtų savo brolį nuo nusikaltimo viršininko, kuris kontroliuoja visą tautą.

Čia buvo atkurta „Vijay“ žvaigždės Kaththi (2014) monetų kovos scena, nors ji nėra tokia efektyvi kaip originalas. Kita scena turi skraidančio sraigtasparnio viršūnę kovojantį tigrą. Jei neatsižvelgsite į jo fiziką, tai tikrai yra pirmasis mūsų filmas. Trys jį persekiojantys sraigtasparniai įspūdingai krito vienas į kitą. Tigras, stovintis virš jų, yra vaizdas iš superherojaus filmo. Jis yra toks pat energingas ir raumeningas, kaip bet kuris Holivudo aktorius, vaidinantis superherojus, todėl turėtų sulaukti skambučio iš DC ar „Marvel“. Nes kai jis teka per judesius, jis verčia viską atrodyti lengvai. Jis vis dar slypi emocinėse scenose - nors tas, kuriame dalyvauja jo tikrasis tėvas Jackie Shroffas, iš tikrųjų jį išreiškia teisingomis emocijomis. Be viso to, kas pasakyta, filmas stengiasi išplatinti žinią, kad terorizmas neturi nieko bendra su religija. Šiais neramiais laikais mums reikia tokių teigiamų jausmų.

Filme taip pat vaidina Ankita Lokhande kaip Ronnie sesuo ir Shraddha Kapoor kaip jos sesuo, kuri turi Ronnie seserį. Abi merginos, nepaisant įsivaizdavimo, kad abi yra ugningos veikėjos, filme neturi nieko bendro. Riteishas vaidina nedrąsų policijos inspektorių juokdamasis ir pateikia visą savo patirtį vaidinant komiksus, kad jo veikėjas atrodytų patraukliai. Bet galų gale tai yra „Tiger Shroff“ pasirodymas iki galo. Baleto šokėjo subtilumu jis pjausto ir kauliuoja per opoziciją. Jam labai reikia geresnių scenarijų, kad netrukus jis galėtų teisingiau parodyti savo didžiulį talentą ...

PASTABA: Aršiai apsaugodamas savo vyresnįjį brolį Vikramą (Riteishą Deshmukhą), Ronnie (Tigras Shroffas) eina po baimės teroristų grupuotės Sirijoje, kad išgelbėtų jį. Ar jis gali grąžinti savo brolį gyvą?

APŽVALGA: virpantys raumenys, šešios pakuotės abs ir išpjaustytas veidas. Susipažinkite su Ronnie - gražia vietelė, kurios vienintelis darbas yra stebuklingai pasirodyti iš plono oro, kai jo vyresnysis brolis Vikramas patiria problemų. Jis suduos blogus vaikinus į minkštimą ir grįš galvoti apie savo verslą. Bet staiga sukdamas Vikramą pagrobia teroristų grupuotė, pavadinta Jaish-e-Lashkar, Sirijoje, o Ronnie išvyksta į gelbėjimo misiją.
Režisierius Ahmedas Khanas įveda kiekvieną knygos triuką, kad „Baaghi 3“ taptų linksma pramoga, kurios elementai išryškina jo vadovaujančio žmogaus žiaurią jėgą ir mirtiną machizmą. Tigras Shroffas, kuris aiškiai yra viena iš labiausiai populiarių Bolivudo veiksmo žvaigždžių, puikiai supranta aukščiausio oktaninio lygio veiksmo scenas (rež. Ram-Laxman ir Kecha Khampadkee). Dėl tobulo kūno ir požiūrio visas stilizuotas veiksmas atrodo tikras. Tačiau jam trūksta emocinių scenų ir komedijų. „Shraddha Kapoor“ atrodo gražiai ir pateikia gerą komiksų reljefą pirmoje pusėje. Tačiau jos personažas nėra labai svarbus pasakojimui, todėl ji neturi daug galimybių vaidinti. Riteishui Deshmukhui tenka svarbus vaidmuo, tačiau jo veikėjas kenčia nuo tam tikrų kliūčių, kurios niekada nepaaiškinamos. Viena vertus, jį turi nuolat saugoti jaunesnysis brolis, tačiau, kita vertus, jis taip pat yra verbuojamas policijos pareigūnu, nepaisant to, kad yra toks pažeidžiamas. Toks jo charakterio grafiko nenuoseklumas apsunkina santykiavimą su juo. Tiesą sakant, istorijoje yra nemažai tokių laisvų galų, kurios ją daro mažiau įtikinamą.

Nors Sirijos atmosfera kelia bauginantį pojūtį, dauguma piktadarių yra pernelyg caristiški, kad į juos būtų žiūrima rimtai, ir uždraudžia pagrindiniam piktadariui Abu Jalal (Jameeliui Khoury). Jam atrodo dalis, o jo pasirodymas yra atšalęs. Tarp kitų aktorių paskolinti Jackie Shroff, Ankita Lokhande ir Vijay Varma
Baaghi 3 Movie Lithuanian Baaghi 3 Movie Lithuanian Reviewed by Raj Tech Info on March 27, 2020 Rating: 5
Powered by Blogger.